• Lizzy van de Moeshoek
  • Lizzy van de Moeshoek
Lizzy van de Moeshoek
groeicurve poes

zwart zilver gestreept (NFO ns 23)
geboortegewicht: 99 gram
status: rood

Lizzy is nu  weken oud.
klik hier voor haar stamboom

Lizzy is een prachtige, elegante en toch vrij stevig gebouwde dame. Haar groeicurve laat een meer dan mooie stijgende lijn zien ten opzichte van het gemiddelde gewicht van een poesje van haar leeftijd.

Ze is donker van kleur en zonder wit, met scherp afgetekende zilveren banen van haar gestreepte tabbypatroon.

Lizzy weet goed wat ze wil. En ook wat ze niet wil, al heeft ze iets minder temperament in dit te tonen dan haar zusje Juultje. Ze is gesteld op het gezelschap van haar broer en zusjes, en zal naar inschatting niet gelukkig worden in een huishouden waar zij als enige kat zal leven. Voor haar wordt dan ook een adres gezocht waar al een toekomstig kattenvriendje woont, of waar de intentie is om nog een tweede kitten/kat er bij aan te schaffen. Wat dan uiteraard niet persé een raskitten hoeft te zijn, Lizzydiscrimineert niet en kan het bijvoorbeeld ook heel goed vinden met mijn huis-tuin-en-keukenkat Frutti.

Lizzy haar naam is ontleend aan een karakter uit Duckstad, de fictieve stad waar Donald Duck, zijn familie en vele andere Disney-figuren wonen. Lizzy Duck is één van de drie nichtjes van Katrien Duck (de tegenhangsters van Kwik, Kwek en Kwak). Zij is het eendje met het roze jurkje.

Lizzy van de Moeshoek

Lizzy, Juultje en Babetje