• Guus Geluk van de Moeshoek
  • Guus Geluk van de Moeshoek
Guus Geluk van de Moeshoek
groeicurve kater

zwart (zilver) gestreept met wit (NFO n(s) 09 23
geboortegewicht: 120 gram
status: oranje

Guus Geluk is nu  weken oud.
klik hier voor zijn stamboom

Guus Geluk , je zal het maar hebben, 4 zussen. Is dat even een geluk of niet?! Hij vermaakt zich in ieder geval prima met ze en een leven zonder kattenmaatje is voor hem dan ook niet voor te stellen.

Guus heeft een prachtige zilveren streepjespyama, een witte bles, borst en voetjes en kenmerkend aan hem zijn het zwarte neusdopje en de niet symmetrisch over zijn neus lopende vlek.

Hij heeft zich tot een ontzettend leuk kitten ontwikkeld, dat nieuwsgierig en ondernemend is en altijd in voor een spelletje met de mens. Die dan steevast eindigt in een kriebel aan de zijkant van zijn koppie want oh dat vindt hij zo fijn en dat laat hij dan ook luid snorrend weten.

Guus is wel een moeizame eter. Eten vindt hij een totaal overbodige bezigheid. Met als gevolg dat hij niet klein is, maar wel mager en dus ook niet de zwaarste van het nest ondanks dat hij een katertje is.
Ik kan hem wel verleiden met vers neer gezet vers vlees, dan eet hij een paar hapjes maar is net als zijn moeder dan ook alweer snel afgeleid en weg van het bord. Gelukkig neemt hij ook af en toe een hapje van de schotel met kittenbrokjes.

Guus Geluk zijn naam is ontleend aan een karakter uit Duckstad, de fictieve stad waar Donald Duck, zijn familie en vele andere Disney-figuren wonen. Guus is geadopteerd door Doortje Duck, de zus van Oom Dagobert. Hij is de eeuwige rivaal van Donald Duck.

Guus Geluk van de Moeshoek

Guus Geluk